Night To Light Events

Christmas Night Run

Centrum, Leeuwarden

Vr. 23.12.2022

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wil jij na zonsondergang op vrijdag 23 december 2022 de donkere straten van Leeuwarden op een mysterieuze manier ontdekken op je hardloop en/of wandelschoenen? Dan is de Night Run een hele mooie uitdaging voor jou! Deze gezellige avondloop met een sfeervol parcours leidt je door de binnenstad van Leeuwarden.

Looproute

Klik op de afbeelding voor de route

Entertainment

MUZIEK

DANS

VUUR

LICHT

EN DIVERSE VERRASSINGEN!

Veelgestelde vragen & info

Inschrijven

De inschrijving voor de Night To Light Run Christmas Edition in Franeker gaat op dinsdag 1 maart 2022 om 12:00 uur open.

De inschrijving sluit op 22 december 2022, of eerder als alle afstanden en onderdelen volgeboekt zijn.

1. Ga naar de pagina ‘inschrijven
2. Kies je onderdeel en klik op ‘inschrijven
3. Doorloop alle stappen van het inschrijfformulier
4. Zodra je bent ingeschreven, ontvang je per e-mail een bevestigingsmail van ‘noreply@atleta.cc’. Via de link ‘Open dashboard’ kun je jouw inschrijving inzien en beheren.

€15,00 euro per deelnemer

Het inschrijftarief is inclusief startkaart, waardevolle spullen- en tassenafgifte, kleedgelegenheid, een unieke ervaring door het centrum van Leeuwarden met op het parcours leuke verrassingen en de mogelijkheid om tegen een lager tarief tickets te bestellen voor het festival.

De bevestigingsmail is afkomstig van ‘noreply@atleta.cc’. Check ook jouw spam of ongewenste mail.

Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, neem dan contact op via dit formulier. Mogelijk heb je een typefoutje gemaakt in het e-mailadres.

Na het sluiten van de online inschrijving is het niet meer mogelijk in te schrijven. Er is dan ook géén na-inschrijving.

Voor de Night To Light Run Christmas Edition is op dit moment nog geen t-shirt beschikbaar

Iedere deelnemer krijgt als aandenken aan de Night To Light Run Christmas Edition een mooie speciaal ontworpen medaille als je over de finish komt.

Wordt mijn startbewijs thuisbezorgd?
Ja, uiterlijk in de week voor het evenement ontvang je jouw startbewijs met de post.

Ik woon in het buitenland, ontvang ik mijn startbewijs met de post?
Indien je met een buitenlands adres staat ingeschreven, dien je jouw startbewijs op te halen. Je ontvangt in de week van het evenement informatie hierover.

Ik heb mijn startbewijs niet ontvangen. Wat nu?
Als je jouw startbewijs niet hebt ontvangen, kom dan voor jouw starttijd naar onze collega’s bij de Helpdesk. Dan zorgen we voor een vervangend startbewijs.

De naam op het startbewijs is verkeerd, kan ik dit nog aanpassen?
Als een startbewijs eenmaal is gemaakt, kan de naam helaas niet meer veranderd worden.

Ik heb een startnummer overgenomen. Wordt mijn startnummer bij mij thuis bezorgd?
Indien je na de uiterste wijzigingsdatum, 14 december 2022, een inschrijving hebt overgenomen, wordt het startbewijs naar de oude deelnemer opgestuurd. Je dient onderling te regelen dat het startbewijs bij jou terecht komt.

Run informatie

De volgende Night To Light Run Christmas Edition zal plaatsvinden op vrijdag 23 december 2022. Kijk voor het volledige programma op de homepage.

De start en finish van alle afstanden is op de Harlingertrekweg te Leeuwarden (naast het WTC EXPO)

De Night To Light Run Christmas Edition is voor hardlopers en wandelaars.

Voor de hardlopers en wandelaars is een route uitgezet van ca. 6.4 kilometer (4mijl) door het centrum van Leeuwarden.

Het evenemententerrein is geopend vanaf 17:30 uur voor deelnemers en bezoekers. De starttijden zijn op dit moment nog onder voorbehoud van wijzigingen.

17:30 uur | Evenemententerrein geopend
19:00 uur | Start hardlopers 6.4 kilometer (4Mijl)
19:30 uur | Start wandelaars 6.4 kilometer (4Mijl)
21:30 uur | Sluiting finish

Op het parcours staan diverse kraampjes met lekkere hapjes en drankjes.

Na de finish is er bouillon, thee, vruchtendrank, water en staan er bananen en sinaasappels.

Voor de hardlopers wordt de tijd geregistreerd middels een chip achterop het startnummer. Na het evenement vind je de uitslag terug op de uitslagenpagina op de website.

 

Voor de Night To Light Run Christmas Edition is een limiet van 1.500 hardlopers en 250 wandelaars.

De Night To Light Run Christmas Edition is voor alle leeftijden toegankelijk.

Wijzigingen/annuleren/overdragen

Ga naar ‘Open dashboard’ in jouw bevestigingsmail om jouw persoonlijke gegevens te wijzigen.

Jouw afstand wijzigen kun je doen door contact met ons op te nemen via dit formulier.

Het wijzigen van jouw gegevens is mogelijk t/m 14 december 2022.

Als je niet mee kunt of wilt doen, dan kun je jouw inschrijving aan iemand anders overdragen. Hoe dat gaat, zie je bij de vraag over ‘overdragen’.

 

Bij annulering is er geen restitutie van het inschrijfgeld mogelijk.

Ga naar ‘Open dashboard’ in jouw bevestigingsmail. Open jouw registratie en klik je op jouw Ticket. Vul bij ‘Toewijzen’ het e-mailadres in van de persoon aan wie je jouw aankoop en/of startbewijs wilt toewijzen.

Vergeet niet ook jouw extra producten aan die persoon toe te wijzen.

Indien je na de uiterste wijzigingsdatum, 14 september 2022, een ticket toewijst, ontvangt de oorspronkelijke deelnemer het startbewijs en eventuele extra’s. Onderling dien je te regelen dat dit bij de nieuwe deelnemer terecht komt.

Je kunt jouw inschrijving t/m 14 december 2022 toewijzen aan iemand anders. De overdracht is voor eigen risico. De organisatie bemiddelt hier niet in.

De Algemene voorwaarden en het reglement vind je hier.

Persoonlijk dashboard

Als je jouw e-mailadres eerder hebt gebruikt tijdens een inschrijving, kies dan tijdens jouw nieuwe inschrijving voor ‘Inloggen’. Je ontvangt een code van ‘noreply@atleta.cc’ om in te loggen en verder in te schrijven.

Als je eenmaal ingeschreven staat, kan je in jouw dashboard inloggen. De link naar jouw dashboard vind je in de bevestigingsmail van jouw inschrijving.

De bevestigingsmail is afkomstig van ‘noreply@atleta.cc’. Check ook jouw spam of ongewenste mail.

Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, neem dan contact op via dit formulier. Mogelijk heb je een typefoutje gemaakt in het e-mailadres.

Faciliteiten

Op de start-/finishlocatie en bij de verzorgingsposten zijn toiletten aanwezig.

In de grote hal van het WTC EXPO worden ruimtes ingericht waar je je kunt verkleden.

Let op! Laat hier geen tassen en/of waardevolle spullen achter. Dit is voor iedereen toegankelijk.

Er is helaas bij dit evenement geen douchegelegenheid aanwezig.

Je kunt je kleding afgeven bij de stand ‘waardevolle spullen’ op het evenemententerrein.

Je kunt je kleding afgeven bij de stand ‘Tassenafgifte’ op het evenemententerrein.

Bereikbaarheid

Kom je met de auto? Dan raden wij je aan te parkeren op een van de onderstaande locaties. Alle terreinen zijn vanwege het evenement gratis toegankelijk.

ROUTE
Het WTC Expo heeft een goede bereikbaarheid vanwege zijn centrale ligging ten opzichte van de snelwegen met tevens een goede aansluiting op het openbaar vervoer.
Vanuit alle richtingen staan ANWB borden die het WTC Expo aangeven. De hoofdentree voor onze evenementen is Entree West welke u kunt bereiken via het Stadionplein.

Bekijk hier de route

PARKEREN
U kunt gratis parkeren bij WTC Expo Leeuwarden. Het WTC Expo beschikt over grote gemakkelijk bereikbare parkeerterreinen. De parkeerterreinen van het WTC Expo bieden plaats aan circa 3.200 auto’s. Er zijn in totaal twee oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig. Deze oplaadpunten kunt u vinden bij entree West.

Kom je met de fiets? Je kunt je fiets parkeren op het terrein van het WTC EXPO naast de hoofd-ingang aan de westzijde.

Op het bus- /NS station neemt u streeklijn 70, 71 of 97, die vlak achter het WTC Expo stopt. Voor de vertrektijden kunt u kijken op www.arriva.nl.

TE VOET
Vanaf het busstation is het WTC Expo ook te voet te bereiken. Dit is een wandeling van ongeveer 15 minuten. Wanneer u te voet vanaf het busstation komt vertrekt u dan vanaf het station linksaf naar de Zuidersingel. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts. Bij de minirotonde gaat u linksaf en wanneer u de brug gepasseerd bent kunt u de Tesselschadestraat tot aan het einde volgen. Aan het einde van de straat tegenover de rotonde ziet u het WTC Expo complex. De entree van het WTC Expo ligt aan de andere zijde van het complex. Hiervoor gaat u rechts om het gebouw heen via het parkeerterrein naar de hoofdentree.

COVID-19

Vindt het evenement in aangepaste vorm plaats?
Het is mogelijk dat de editie van 2022 in een aangepaste vorm zal plaatsvinden. We houden hiervoor nauwlettend de actuele ontwikkelingen in de gaten en zullen hierin schakelen indien nodig.

Welke coronamaatregelen worden er getroffen?
Dit is afhankelijk van de situatie in de weken voor het evenement. We zullen de dan geldende maatregelen nadrukkelijk volgen en alle betrokkenen hierover over informeren.

In het geval dat het evenement wordt afgelast, dan ontvangen alle bezoekers restitutie van de tickets, minus de redelijke kosten die de organisatie heeft gemaakt ter voorbereiding op het evenement.