Night Events

Nieuws

Night To Light Run Neon Edition geannuleerd

Beste deelnemer,

Helaas moeten wij jullie opnieuw mededelen dat het evenement (Night To Light Run Neon Edition) niet door zal gaan op zaterdag 15 oktober 2022. Na de geannuleerde evenementen in 2020 en 2021 vanwege de coronamaatregelen hadden wij gehoopt een mooi evenement te kunnen neerzetten en hebben er alles aan gedaan om dit voor elkaar te krijgen.

Het entertainment, vuurshows, lichtshows etc. zijn er klaar voor, maar het aantal deelnemers waarop wij hadden gehoopt is helaas niet gehaald op de deadline van vandaag. Hierdoor worden de financiele risico’s te groot en wegen de kosten niet op tegen de inkomsten (inschrijvingen en sponsorinkomsten) en het vele werk wat hierbij komt kijken.

Inschrijfgelden

Alle deelnemers ontvangen komende week een e-mail met daarin een link om restitutie aan te vragen, dit is mogelijk in de periode van 10 oktober tot en met 20 oktober. Hierna zal de uitbetaling gaan plaatsvinden. Er worden geen kosten ingehouden. In het formulier worden 2 opties weergegeven:

  • Volledig inschrijfgeld retour
  • Inschrijving omzetten naar de Night To Light Christmas Run in Leeuwarden op vrijdag 23 december 2022. (deadline inschrijvingen is al gehaald!).

T-shirts

Het aankoopbedrag van de t-shirts wordt geretouerneerd op het bij ons bekende rekeningnummer.

Festivaltickets

Het festival gaat door! Het ticket zal op dinsdag 4 oktober 2022 worden toegestuurd per e-mail.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Mail dan naar info@night-events.nl en we komen er zo snel mogelijk op terug!

Bedankt voor je begrip en we hopen je snel te zien bij een ander evenement!

Namens de organisatie,